informatie    boeken

Vakantie in Lofer

Landhaus Sonnheim voor uw wintersport en zomervakantie in lofer


Studio Alpenliebe (2 personen*)

Deze gezellige ingerichte Studio (32m²) ligt op de eerste verdieping van “Sonnheim Appartements” (op 50 meter afstand gelegen van Landhaus Sonnheim) en beschikt over een entree en een ruimte waarin de keuken met eethoek, de zithoek en het slaapgedeelte is ondergebracht. Het slaapgedeelte bestaat uit een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed (80 x 190). Verder beschikt de studio natuurlijk over een badkamer met een douche, toilet en waskom en heeft de studio een balkon. De keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasmachine, een koelkast, een keramische kookplaat, een magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.


wintersport en zomervakantie in Lofer is plezier voor het hele gezin!

Wat andere gasten van Alpenliebe vonden: nog geen beoordelingen beschikbaar

Uiteraard beschikt het appartement over satteliet-TV (bij de zithoek en bij het 2-persoonsbed), een all-in-one audiosysteem (met Bluetooth funktie) en gratis internet. Gebruik kan gemaakt worden van de huisbar en sauna en - in de zomer - van de tuin van het twee huizen verder gelegen Landhaus Sonnheim. Het balkon van Studio Lärchberg is overigens oost georiënteerd.

Ook zijn er een aantal centrale voorzieningen waarvan u gratis of tegen een kleine vergoeding gebruik kunt maken. Zo is er in Landhaus Sonnheim een Wellness met Finse sauna, een infraroodcabine, een solarium en een rustruimte. Ook is er een 'gemütliche Kellerbar', hebben wij een kleine bibliotheek, kunt u bij ons DVD's lenen en is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachines en -drogers. In zowel Landhaus Sonnheim als Sonnheim Apartments is een apparte ruimte voor (langlauf-) ski's en snowboards met daarin een skischoenverwarming. In de zomermaanden kunt u als gast van Landhaus Sonnheim en Sonnheim Apartments gebruik maken van de tuin bij landhaus Sonnheim. In de tuin vindt u een aantal zitjes, een hangmattenhut waar u lekker kunt wegdromen, speelvoorzieningen voor de kinderen en natuurlijk een BBQ.

Het is niet toegestaan in de studio en overige ruimten te roken!

(* derde persoon / kind tegen meerprijs mogelijk)

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder