informatie    boeken

Studio Lärchberg


Sonnheim apartments voor uw wintersport en zomervakantie in Lofer


Studio Lärchberg (2 Personen)

Met 45 vierkante meter is Studio Lärchberg ideaal voor een vakantie met 2 personen in Lofer. De gezellige Studio ligt op de tweede en bovenste verdieping van “Sonnheim Appartements” (op 50 meter afstand gelegen van Landhaus Sonnheim) en beschikt over een entree, een grote kamer met keuken, eethoek, zithoek en tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet en een balkon. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasmachine, koelkast, een keramische kookplaat en magnetron.

Uiteraard beschikt het appartement over kabel-tv, een dvd-speler en een HIFI-set. Gebruik kan gemaakt worden van de huisbar en sauna en – in de zomer – van de tuin van het twee huizen verder gelegen Landhaus Sonnheim. Het balkon van Studio Lärchberg is zuid georiënteerd.

inclusief

 internet  Salzburger Saalachtal Card (zomer)  verwarming, stroom en water  handdoeken (2 stuks p.p.)  beddengoed afwasmiddel, hand- en theedoek  wellness Landhaus Sonnheim  skidepot met skischoenverwarming  gebruik sleeën  kleine bibliotheek  fietsenstalling (deels overdekt)  tuin, barbeque en speelvoorzieningen (zomer)  parkeerplaats

Het is niet toegestaan in onze studio's en overige ruimten te roken!

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder