informatie    boeken

Zomervakantie in Lofer


Landhaus Sonnheim voor uw vakantie in lofer

Lofer ligt in het Saalachtal op 639 meter hoogte omgeven door de Loferer en Reither Steinberge en de uitlopers van de Chiemgauer Alpen. Zowel in de zomer als in de winter weten veel gasten Lofer te vinden voor een onvergetelijke vakantie.

Landhaus Sonnheim en Sonnheim Apartments zijn centraal gelegen in het oude centrum van Lofer. Door de unieke ligging van beide huizen aan een doodlopend straatje - dus nauwelijks verkeer - en de bergen letterlijk in de achtertuin is rust gewaarborgd. De lift van het dalstation Almenwelt Lofer, die u in de zomer naar het Mittelstation / restaurant Loderbichl brengt, en het verwarmde Steinbergbad (openlucht zwembad Lofer) bevinden zich op slechts 150 meter van onze appartementen evenals het centrum van Lofer, ..... alles vindt u dus in de directe omgeving van uw appartement. Wel zo makkelijk als u op vakantie bent!

De mooie omgeving waarin Lofer is gelegen nodigt uit om te wandelen, de omgeving te verkennen en te ontdekken. Diverse wandelingen beginnen direct voor onze huisdeur en brengen u naar adembenemende vergezichten. De Loferer alm, de Seisenbergklamm, de Voderkaserklamm, de Schmidt-Zabierow-Hütte en de Litzalm zijn populaire wandelroutes. Rond de 25 wandeltochten wachten op u met een gezamelijke lengte van meer dan 300 kilometer. Maar natuurlijk kunt u er ook met de fiets of mountainbike op uit of kunt u tennissen, boogschieten, fitnessen, paardrijden en golfen. En is dit allemaal iets te rustig voor u dan kunt u bijvoorbeeld ook gaan klettern, raften of paragliden.


Ook in de mei- en herfstvakantie kunt u een appartement bij ons boeken. Beleef het voorjaar en de Bauernherbst in Oostenrijk!

Natuurlijk krijgt u in de zomermaanden de Salzburger Saalachtal Card van ons gratis wanneer u een appartement bij ons heeft geboekt.

Na al uw inspanningen kunt u uitrusten aan de rand van het Steinbergbad om daarna in het dorp te genieten van originele Saalachtaler specialiteiten in een van de restaurants.

In de direct omgeving van Lofer zijn tal van uitstapjes mogelijk. Wat denkt u van Salzburg -de stad van Mozart-, de Grossglockner, de Krimmler Wasserfälle en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Natuurlijk zijn wij u graag behulpzaam bij het plannen van uw uitstapjes!

Niet alleen in de zomer en winter is Lofer een populaire vakantie bestemming, ook in het voorjaar en in de herfst weten veel gasten Lofer te vinden en te waarderen. Het loont dan ook beslist de moeite om in de meivakantie of herfstvakantie Lofer voor een paar dagen te bezoeken.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder